Werken bij Voesenek

Kom werken bij een ambitieus familiebedrijf met prachtige koel- en vriestransport oplossingen.

Werken bij Voesenek

Kom werken bij een ambitieus familiebedrijf met prachtige koel- en vriestransport oplossingen.

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging?

Door de groei van Voesenek zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs BeNeLux en Frankrijk, loods- medewerkers, transportplanners en een medewerker administratie.

Als chauffeur van Voesenek ben je het visitekaartje van het bedrijf en heeft dan ook een servicegerichte instelling en je maakt onderdeel uit van een gedreven team. We leiden je ook graag op, de kosten zijn voor onze rekening en je hebt een baangarantie.

bekijk de functie profielen en neem contact met ons op.

Bekijk onze vacatures

Junior Planner Benelux

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige Junior Planner ter ondersteuning van onze Benelux afdeling. Je zult onderdeel uitmaken van een team van 5 personen welke gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het plannen van alle ritten binnen de Benelux.

Junior Planner Frankrijk

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige Junior Planner ter ondersteuning van onze Frankrijk afdeling. Je zult onderdeel uitmaken van een team van 8 personen welke gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het plannen van alle ritten van en naar Frankrijk. Een goede beheersing van de Franse taal is een vereiste.

Wagenparkbeheerder

Wij zijn op zoek naar een wagenparkbeheerder. De wagenparkbeheerder is verantwoordelijk voor het beheer van onze vloot bestaande uit 120 koel- en vries combinaties waarvan wij een groot gedeelte van het onderhoud en schadeherstel in eigen beheer verzorgen.

Junior Cost Controller (Nederlandstalig)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Junior Cost Controller ter ondersteuning van onze financiële afdeling. Je zult onderdeel uitmaken van een team van 8 personen welke gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het voeren van de administratie van 3 boekhoudentiteiten. De bijbehorende taken van deze functie overlappen een aantal gebieden zoals (deels) voeren van de algehele boekhouding en assisteren met de controle van bepaalde elementen van de boekhouding.

 

Nadat je bent ingewerkt is het de bedoeling dat je verantwoordelijk wordt voor je eigen boekhoudentiteit en assisteert met de controlewerkzaamheden op andere boekhoudentiteiten. Onze administratie is verdeeld in perioden en niet maanden, hierdoor kennen wij 13 perioden (á 4 weken).  Salarissen worden ook uitbetaald per 4 weken, er zijn dus 13 verloningsperioden.

Customer Service / Planning

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Franstalige Customer Service medewerker ter ondersteuning van onze Frankrijk afdeling. Je zult onderdeel uitmaken van een team van 8 personen welke gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het plannen van alle ritten van en naar Frankrijk. Een goede beheersing van de Franse taal is een vereiste.

Rangeerder / loodsmedewerker

Ben jij een echte aanpakker, en ben je op zoek naar een vaste baan in de logistiek? Kom ons dan versterken als rangeerder / loodsmedewerker. Meer weten over deze vacature? Klik dan hier.

Chauffeur Frankrijk

Jouw werkgebied bestaat uit de Benelux en Frankrijk, waar dagelijks met een vijfenzeventig trekker-opleggers temperatuur gecontroleerde goederen onder de beste condities worden afgeleverd. Lees snel meer over deze vacature.

Chauffeur Benelux

Jouw werkgebied bestaat uit de Benelux, waar dagelijks met een vijfenveertig trekker-opleggers temperatuur gecontroleerde goederen onder de beste condities worden afgeleverd. Lees snel meer over deze vacature.

Vervoersplanner

Als Vervoersplanner zorg je ervoor dat ons koel- en vriestransport op tijd bij onze klanten aanwezig is. Jij maakt een realistische transportplanning en houdt rekening met levertermijnen, laad- en losadressen en zo min mogelijk lege kilometers!

Hoe gaat het nu verder?

1.

Kennismaking

Je wilt als chauffeur bij ons komen werken. Dit waarderen we uiteraard maar wat verwacht je van ons en wat verwachten wij van jou? Hier komen we achter middels een persoonlijk gesprek. We leggen je dan duidelijk uit wie we zijn en wat we doen en andere kant willen wij ook heel graag weten wie jij bent en wat jij wil.

2.

Een keertje meerijden

Ben je benieuwd hoe het werkelijk is om voor Voesenek te rijden dan regelen we een dag voor je waarin je kan meerijden met één van onze vrachtwagens. Je wordt dan begeleidt door een mentor chauffeur en krijg je een kijkje in onze keuken. In de cabine zie je pas echt goed wat we doen en waar je mee gaat werken.

3.

Je komt in dienst

Wanneer wij beiden een samenwerking wel zien zitten maken we duidelijke afspraken en stellen we een contract op. Je bent nu lid van onze familie!

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.