Over ons

Al ruim 65 jaar actief als specialist op het gebied van groepage transport in de Benelux en Frankrijk.

Over ons

Al ruim 65 jaar actief als specialist op het gebied van groepage transport in de Benelux en Frankrijk.

Jullie vertrouwde partner in koel- en vriestransport

Al ruim 65 jaar actief als specialist op het gebied van groepage transport in de Benelux en Frankrijk.

Uitgebreid wagenpark

120 trekkers en 130 Koel trailers

Passievolle medewerkers

170 passievolle medewerkers

Opdrachtgevers

Ruim 235 trouwe opdrachtgevers

Benelux

Benelux groepage specialist

Frankrijk

Frankrijk groepage specialist

Ervaring

Al 65 jaar als specialist actief

Wat doen we?

Wij treden op als dé koel en vries vervoerder voor de gehele food chain binnen de B2B-markt. Als specialist op het gebied van temperatuur geleide (-25 graden / 25 graden) groepage transport Benelux en Frankrijk ontzorgen we al ruim 65 jaar onze relaties met complete unieke klant oplossingen en concepten. Onze logistieke en transportoplossingen zijn op maat gemaakt en voeren wij op excellente wijze uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op.

Onze trots,
ons familiebedrijf

Hoe we Koel- en vries transport Voesenek zelf zouden omschrijven? Een zeer betrokken, ambitieus familiebedrijf met prachtige koel- en vriestransport oplossingen. Een organisatie waar een no nonsens beleid is en er volop kansen zijn voor medewerkers en waar resultaat en kwaliteit centraal staan.

Voesenek is het mooiste en coolste bedrijf van Nederland en daar ben ik enorm trots op.

- Cees Voesenek

Bij Voesenek hebben we het niet over klanten, maar liever over opdrachtgevers. We doen het samen en hebben elkaar nodig om tot het juiste resultaat te komen. Daarom bouwen we samen aan langdurige partnerships waar gelijkwaardigheid en vertrouwen centraal staan.

Ik vind het prachtig om samen met mijn mensen te bouwen aan mooie transport oplossingen voor onze opdrachtgevers.

- Cees Voesenek

Focus, dat is waar we ons de laatste jaren op richten en de komende tijd ook nog zullen blijven doen. We focussen op de dingen waar we goed in zijn, want we geloven dat we daarin het verschil kunnen maken. Onze kracht ligt in de beperking en dat biedt de opdrachtgever en ons veel mogelijkheden en flexibiliteit. Eigenlijk verkopen we tijd en afstand onder geleide temperatuur.

Een betrokken partner, gespecialiseerd in koel- en vriestransporten binnen de Benelux en naar en van Frankrijk , die waarde toevoegt en beschikt over het juiste DNA. Wat dat juiste DNA inhoudt? Gedreven en toekomstgericht te werk gaan. Wij blijven investeren in mensen, de vloot, en onze IT omgeving, wij geloven dat data helpt beter te meten en ons samen met de opdrachtgever in staat stelt te verbeteren waar mogelijk.

Een heldere koers, een gezonde ambitie, vertrouwen, respect en waardering. Dat zijn voor mij de belangrijkste pijlers als het gaat om ondernemen.

- Cees Voesenek

Als je met Voesenek zaken doet kun je ervan uitgaan dat je te maken krijgt met een gelijkwaardige, betrouwbare partner, maar ook een eerlijke en kritische partner. Daarom zullen het ook eerlijk aangeven wanneer er geen match is tussen onze diensten en jullie wensen. We willen het namelijk goed doen, verschrikkelijk goed doen of anders helemaal niet.

In de toekomst zullen we blijven vasthouden aan de pijlers die we hebben. Natuurlijk willen we jaarlijks een mooie, autonome groei realiseren, maar wel in onze bestaande activiteiten. Waarom dingen erbij bedenken als je goed bent in wat je doet? Wij geloven in onze eigen werkwijze en specialisatie en in onze medewerkers en dat vertaald zich in de volgende waardes:

Cees Voesenek

Eigenaar Voesenek Koel- en Vriestransport BV

Geschiedenis

Van oorsprong is Voesenek een vleesvervoerder. In de jaren 50, kreeg Voesenek sr. een concessie van de gemeente Breda om het vlees voor grossiers en slagers in de regio te vervoeren. In een sector waar menig familiebedrijf werd verkocht realiseerde Voesenek de nodige groei wat leidde tot een verhuis naar de Trekpot te Breda. Uiteindelijk werd ook deze locatie te klein wat resulteerde in een verhuis naar het huidige pand aan het IABC te Breda.

2022
2020
2012
2009/2020
2008
2002
2000
1990
1980
1970
1960
1950
2022 staat in het teken van een digitale transitie, er wordt fors geïnvesteerd in een nieuwe TMS ( tansport management systeem ) , chauffeurs devices/app, track&trace op alle trailers met temp monitoring, en uitbreiding AFAS pakket.
de corona crisis slaat om zich heen en raakt ons ook hard, door snel en adequaat handelen hebben onze opdrachtgevers hier geen hinder van ondervonden.
Uitbreiding pand en terrein
gezonde en gestage ontwikkeling van 70 voertuigen naar 120 in 2020
goed de bankencrisis doorstaan door sterke en solide eigen positie
Mei 2002, verhuizing naar IABC in Breda
Opening van de vestiging aan de Trekpot in Breda
Vanaf nu ook groupage vervoer naar Frankrijk.
Aanvang nationale distributie van diepgevroren producten.
Voesenek Senior start met één auto een transportbedrijf voor regionaal vervoer.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.