Dienstverlening

Al meer dan 65 jaar transporteur gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer met een focus op klantgerichte oplossingen.

Dienstverlening

Al meer dan 65 jaar transporteur gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer met een focus op klantgerichte oplossingen.

Koel- en Vriestransport Voesenek BV is een transporteur die zich gespecialiseerd heeft in geconditioneerd vervoer met een focus op klantgerichte oplossingen. Dit doen we nu al meer dan 65 jaar.

Inmiddels hebben we ons in twee disciplines gespecialiseerd. Distributie ritten binnen de Benelux enerzijds en transporten van en naar Frankrijk anderzijds met een wagenpark bestaande uit meer dan 120 eenheden.
Volgens ons is een beperking van het werkgebied noodzakelijk om een goede frequentie te bieden en om de beste kwaliteit en service te kunnen verlenen.

Op onze locatie te Breda beschikken we over een eigen op- en overslag met EG-erkenning voor jullie gekoelde of diepgevroren producten.

Kwaliteit

We wensen gekend te worden als het bedrijf waar net iets meer service en kwaliteit geboden wordt. De basis hiervoor wordt gevormd door onze moderne vloot en de inzet en prestaties van ons personeel op elk niveau. Vandaar dat wij ook bewust hebben gekozen om uitsluitend met goed opgeleide chauffeurs te werken.

Ons wagenpark bestaat geheel uit DAF’s en Iveco’s en al onze trailers zijn voorzien van koelmotoren. Met onze verscheidenheid aan trailers (met dubbele verdampers, enkele verdampers en trailers voorzien van hangwerk) kunnen we aan al jullie wensen voldoen.

Uiteraard beschikken we over een eigen wasstraat met de mogelijkheid tot uitspuiten en desinfecteren.

Sinds 2007 zijn wij IFS Logistics gecertificeerd.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.